luni, 20 aprilie 2015

Multe idei pentru o scurta vacanta - 1 - Balcic

Ar putea fi minivacanta de 1 mai, desi atunci preturile cresc. (este frumos si in saptamana de dinainte, in weekend sau oricand in cursul saptamanii, de 1 mai este deja aglomerat)
Destinatia la care m-am gandit mai mult, fiind mai aproape, este Balcic (Bulgaria) Am fost acum cativa ani in luna mai, a fost deosebit, doar ca neatenta fiind, am pierdut toate pozele de atunci din superba Gradina Botanica.
Prin urmare, imi doresc o vacanta acolo pentru multe fotografii!

Lalelele albe avand parca o lumina a lor in bataia soarelui, pe fundalul unei terase in spatele careia este nemarginita, marea... ( o descriere care sa tina loc de fotografie)

Iata si o schita a excursiei: vineri, sosirea in Balcic, cazare la hotelul ales, apoi dupa masa, o vizita la Cap Kaliakra (o fasie ingusta ce inainteaza in mare vreo 2 km, cu stanci abrupte). Oprirea la Cap Kaliakra se poate face si inainte de a ajunge in Balcic, dar daca as avea copiii dupa mine as alege mai intai sa ne instalam, sa ne desmortim si sa ne hranim, mai ales ca ei sunt mici. Vineri seara nu as face altceva decat sa ma odihnesc :)
Sambata - fiind o zi deosebita, dupa micul dejun si ceva bun de citit, plimbarea prin Gradinea Botanica in tihna, este ceva de dorit. Multe fotografii facute fara a fi pe graba, opriri pe bancute, stat de vorba, etc. Plimbarea se continua cu Castelul Reginei Maria (nu as mai intra, ca am mai fost, dar as zabovi ceva prin preajma lui), apoi mai departe pe faleza, pe diguri... As lua ceva in geanta de mancare, pentru ca sa nu existe niciun motiv de a ne grabi inapoi. Sambata seara, la pas prin statiune
Pentru duminica, lista ar ramane deschisa... ( cred ca sunt suficiente cele aproape 3 zile)

Pentru cazari in Balcic, www.booking.com, unde preturile au inceput sa fie ceva mai mici, dar si majoritatea locurilor ocupate.Pentru a gasi pretul cel mai bun, se poate cauta direct site-ul hotelului, unele au si rubrica de rezeravari online direct prin site-ul lor, si uneori preturile pot fi mai bune.

Nu in final, daca aceste zile sunt petrecute in prezenta cui iti e cel mai drag, atunci poate fi o amintire de nota 10+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu