luni, 27 februarie 2017

O noua provocare pentru mine! Spring Super Blog 2017

   

     In doua zile incepe luna martie, luna in care mi-am propus anul trecut, plina de entuziasm, sa am un an hai-hui pe munte! Asa cum am explicat, nu ca nu ca n-as mai fi batut cararile, nu ca nu se putea si inainte, dar pentru ca... imi place! Si pentru ca imi place sa scriu. Si cu litere si cu imagini.
     De aceea imi propun acum sa particip la aceasta competitie de blogging. Am aflat despre Super Blog acum aproximativ trei saptamani si de atunci mi-am zis ca mi-ar placea si mie sa particip. Si asta pentru ca va fi de scris. Cu toate acestea, cand s-a dat startul pentru inscrieri m-am gandit ca nu o voi face. Nu am experienta (dar un gand imi spune ca nimeni nu se naste cu experienta, asta o capeti), nu sunt atat de talentata (dar un gand imi spune ca daca toti ar fi de 10 n-ar mai avea nici un farmec, trebuie sa fie si cineva de 9), nu am atat de mult timp (si un gand imi spune ca pentru prietena mea am stat treaza mult dupa miezul noptii ca sa scriu o poezie pe sufletul ei, s-a putut, chiar a iesit bine, foarte bine!)... Uneori ne descurajam singuri, mai ales eu, dar ieri m-am hotarat!  Ferm, voi face asta! Este o experienta noua pentru mine, si imi aduce zambetul pe buze.
     Prin urmare, orice ar fi sa reusesc sau sa nu reusesc, este din start o reusita pentru ca mi-am luat curajul acesta de a incerca si de a incerca cu toata inima.
     Doua zile si va incepe Spring Super Blog 2017. Sunt nerabdatoare, calma in acelasi timp, optimista. Nu am nimic de pierdut, pentru ca nu ma iluzionez prea tare, dar am mult de castigat. Peste o luna si jumatate experienta mea cu scrisul va avea deja alte dimensiuni.
     Cadou de inceput de primavara, 42 de zile de noi experiente!

2 comentarii:

  1. Hello, Andreea! Felicitari pentru blog! Imi poti lasa te rog o adresa de e-mail sau un nr. de telefon ca sa te pot contacta? Vreau sa iti propun o colaborare pe partea de travel si blogging.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare! Multumesc pentru apreciere! Adresa de email este andreiaalbu11@gmail.com. Astept mesajul tau cu interes. Zi buna!

      Ștergere